Voor welke markten biedt Ysebaert oplossingen?

Ysebaert biedt oplossingen voor sectoren waarin energiezekerheid cruciaal is. We leveren producten die u als professional zelf installeert en ontwikkelen in overleg met installateurs of rechtstreeks met de eindgebruiker totaaloplossingen voor hybride energiesystemen.

Automotive

Zorgeloos reizen in uw mobilhome, een maaltijd serveren uit uw foodtruck of levens redden. Ysebaert ontwikkelt met u oplossingen voor: 

  • Mobilhomes, caravans – VIP-cars 
  • Utiliteitsvoertuigen (ambulance, brandweer, politie, …) 
  • Servicevoertuigen 
  • Regie- en captatiewagens 
  • Carrosserie bedrijven en busbouwers 
  • Mediabedrijven  
  • Bedrijfswageninrichting

Lees meer

Solar (off/on-grid)

Meer en meer mensen kiezen voor groene energie, zo dragen we met z'n allen bij tot een beter milieu. Van kleine woning tot bedrijfscomplex, wij helpen u deze zelfvoorzienend te maken met een thuisbatterij of een off-/on-grid systeem. Wij ontwerpen voor u de oplossingen en leveren de nodige kwaliteitsproducten. Van het begin tot het einde wordt u bijgestaan door onze ervaren adviseurs.

Lees meer

Maritiem

Zeker van stroom op zee of op de binnenwateren? Ontwikkel samen met Ysebaert uw autonoom energiesysteem. Kies voor intelligente UPS-systemen (uninterruptible power supply) die garant staan voor een permanente stroomvoorziening. Onze systemen werken met elk type batterij. Ideaal voor baggerbedrijven, binnenvaart, commerciële vaart, offshore of pleziervaart. 

Lees meer

Industrie

U zoekt naar zekerheid dat u bij het wegvallen van de netstroom onmiddellijk op alternatieve energie kunt overschakelen? U wil de vrijheid om op elk moment, op elke industriële locatie over voldoende energie te beschikken? Werk samen met Ysebaert een back-upsysteem (ups – uninterruptible power supply) of combinatie van mobiele powerpacks en ups op uw maat uit. 

Lees meer