Wiska

WISKA is leverancier van verlichtings- en elektrische installatieapparatuur. 

Wiska is al meer dan 100 jaar leverancier van installatiemateriaal, verlichting en camera systemen voor de scheepvaart. Van kabelwartels en aftakdozen, tot zoeklichten, schijnwerpers en koelcontainer-contactdozen tot CCTV-systemen. Wiska biedt innovatieve producten aan hoge kwaliteit. Ysebaert is al sinds 1970 uw aanspreekpunt voor Wiska maritieme producten in België en dus bijna een halve eeuw betrokken bij het reilen en zeilen van deze partner. 

Glamox / Aqua Signal

Glamox: generaties aan ervaring en nieuwste technologie  

Glamox is een toonaangevende leverancier van verlichtingsoplossingen voor de maritieme sector. 

Zij bieden een scala aan verlichtingsmerken aan zoals Aqua Signal, Glamox, Luxo, LINKSrechts en Norselight. 

De producten en oplossingen worden ontwikkeld en getest door ingenieurs in hun eigen onderzoeks- en testfaciliteiten, en geproduceerd en gecertificeerd volgens alle relevante kwaliteits- en milieunormen. Ze zijn gebaseerd op de nieuwste technologie en expertise. 

  • Aqua Signal levert hoogwaardige maritieme verlichtingsoplossingen en levert verlichtingsproducten die zijn ontworpen en geproduceerd om te voldoen aan alle relevante normen voor kwaliteit en prestaties op zee. 
  • Glamox is een toonaangevend verlichtingsmerk voor professionele markten, zowel onshore als offshore, opgericht in 1947. Het brede assortiment Glamox producten is van superieure technische kwaliteit en beschikbaar voor een breed scala aan toepassingen - inclusief uitdagende omgevingen. 
  • Luxo ontwerpt al meer dan 75 jaar voornamelijk innovatieve, ergonomische verlichtingsproducten met veerarmen. Luxo producten verbeteren de lichtomstandigheden, waarbij in het bijzonder rekening wordt gehouden met individuele behoeften. 
  • Norselight biedt extra veiligheid en beveiliging door het leveren van kwaliteitsvolle zoeklichten die zelfs onder de meest extreme omstandigheden betrouwbaar werken. 
  • LINKSrechts biedt een uitgebreid assortiment aan LED-verlichtingssystemen voor de marine, inclusief ontwerp, integratie en programmering. Het productassortiment bevat ook visuele landingshulpsystemen voor helikopters.