45 jaar kennis en ervaring

Victron Energy, koploper in stroomvoorziening, opslag van energie en alternatieve energie.

Al 45 jaar zijn we een ervaren dealer van Victron Energy. Hierdoor hebben we een uitstekende reputatie op het gebied van adviesverlening. Victron Energy producten zijn koploper in alles wat betreft stroomvoorziening, opslag van energie en alternatieve energie. Op plaatsen waar geen elektriciteitsnet of onvoldoende stroom is, zorgt Victron Energy apparatuur ervoor dat u toch van alle moderne comfort voorzien bent. Wij hebben een grote voorraad waardoor veel producten de volgende dag al geleverd kunnen worden, voor artikelen die niet in voorraad zijn is de levertijd maximaal 4 dagen. U kan deze artikelen snel en gemakkelijk bestellen via onze webshop.

Voor elke toepassing een batterij

Uitgebreid aanbod batterijen: Lithium, AGM, Gel,… 

Om voor uw toepassing de gepaste batterij te selecteren werken wij samen met verschillende leveranciers. 

Met onze jarenlange ervaring hebben wij deze partners gekozen op basis van hun kwaliteit, technische specificaties en prijs. 

Door hun modulair design zijn de Lithium batterijen van Pylontech universeel inzetbaar in elk ESS-systeem. Ze kenmerken zich door hun hoge veiligheidsstandaard (LiFePO4), ingebouwde BMS, hoge lifecycle en compact design.  

MG Energy produceert Lithium batterijen met verschillende soorten cellen (LiFePO4, NMC) en voor veel uiteenlopende toepassingen. Compact, laag gewicht en veiligheid waren belangrijke factoren bij onze keuze voor MG Energy. 

In toepassingen die geen duizenden cycli vereisen en waarbij de hogere prijs van Lithium niet economisch verantwoord is,  leveren wij onze klanten AGM en Gel batterijen van Victron Energy.